Osman Çırak Şimdi Suçlu Enver Yücel Mi Oldu?

Giresunspor Kulübü Eski Efsane Başkanlarından İş İnsanı Osman Çırak Giresun’un gururu Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’in Oğlu Hüseyin Yücel’in son kongrede BJK Beşiktaş Yönetim Kuruluna seçilmesi ile eleştirilen Yücel ailesine yapılan eleştirileri haksız buldu. İş İnsanı Osman Çırak, Başta Enver Yücel olmak üzere Yücel ailesinin Giresunspor için her dönem ellerinden geleni fazlası...

Osman Çırak Şimdi Suçlu Enver Yücel Mi Oldu?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giresunspor Kulübü Eski Efsane Başkanlarından İş İnsanı Osman Çırak Giresun’un gururu Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’in Oğlu Hüseyin Yücel’in son kongrede BJK Beşiktaş Yönetim Kuruluna seçilmesi ile eleştirilen Yücel ailesine yapılan eleştirileri haksız buldu.

İş İnsanı Osman Çırak, Başta Enver Yücel olmak üzere Yücel ailesinin Giresunspor için her dönem ellerinden geleni fazlası ile yaptıklarını ne zaman Giresunspor için kapısına gidilse giden yöneticilerin elleri boş dönmediklerinin bilindiği halde son kongrede oğlu Hüseyin Yücel’in ülkemizin güzide camialarından BJK Beşiktaş spor kulübü yönetimine seçilmesi ile özellikle sosyal medya üzerinden yapılan linç çalışmasının haksız ver yersiz olduğunun altını çizdi.

Osman Çırak “Hakan Karaahmet ile girdiğimiz kongrede Enver Yücel bizim listemize açık desteğini açıkladı, ancak o dönem halen görevde olan Belediye Başkanı, Dönemin Valisi şuan Manisa’da görev yapıyor bize ısrarlarımıza rağmen randevu vermedi, o zaman siyasetin abisi konumundaki Giresun büyüğü bu randevu talebine engel oldu. Giresunspor’un bugünkü zemine geleceğini o zaman yüksek sesle haykırdık. Ancak siyasetin devreye girmedi bugünkü çekilen sıkıntıların temel taşlarını döşedi. Hatta Osman Çırak ismi aslı astarı olmayan iddialarla lekelenmeye çalışıldı. Oysa Osman Çırak çok genç yaşlarından itibaren bu güzide kulübe hizmet eden geldiği her dönem cebinden harcayan halen belgeli alacağı olmasına rağmen bunu hiç bir zaman talep etmeyen bir isimdi”

Neden Suçlu Enver Yücel ve Ailesi Olsun Ki?

İş İnsanı, Giresunspor Eski Başkanı Osman Çırak ” Neden Enver Yücel’i ve Yücel ailesini suçluyorsunuz? Enver Yücel bugün Giresunspor’un kullandığı iki otobüsü bir çok süper lig takımında bile yokken bu kulübe hibe etti. Verdiği her destek kulübün resmi kayıtlarında mevcuttur. Yine ne zaman kapısına gidilse elinden geldiğince giden yöneticiyi boş çevirmedi. Şimdi yanlış yönetim, yanlış yönetici ve futbolcu tercihi hatta bile isteye yapılan hataların faturası neden Enver Yücel’in olsun? Kimse kusura bakmasın bu kulübün şuan borç sarmalında olması siyaset yapan büyüklerimiz ve onların şımarttığı tercih ettiği yönetici kişilerdir!, Enver Yücel büyüğümüz Giresun şehrine sosyal ve ekonomik olarak her alanda katkılarını yapmaktan kaçınmayan bir Giresun aşığıdır. Oğlu Hüseyin Yücel’in Ülkemizin en önemli camialarından BJk Beşiktaş kulübüne yönetici olması gurur onur verici bir gelişmedir. onu sosyal medya üzerinden linç etmeye çalışmak çok basit tabirle ahmaklıktır”

Osman Çırak sözlerini şöyle tamamladı, ” Giresunspor’a yeri zamanı geldiğinde yine sahip çıkacağız, çok şey istemedik, şu şımarttığınız sırtını sıvazladığınız, yürü arkandayız kimse sana dokunamaz dediğiniz idarecilere, yaptınız desteğin %10 bize yeter. Giresunspor kongresi yeri zamanı geldiğinde bütün yukarıda saydığımız yanlışlara rağmen en doğru kararı verecektir. Zamanında Giresunspor’a İnşaat şirketlerinden yazılan ve şimdi ortada olmayan delegeler değil gerçek Giresunspor aşığı üyelerin vereceği kararlar en doğru kurtuluş yolu olacaktır.” dedi.

Osman Çırak Şimdi Suçlu Enver Yücel Mi Oldu?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.